Over ons

We hebben jarenlang met enorm veel plezier in het onderwijs gewerkt. Rob als teamleider en Eva als docent Nederlands/zorgcoördinator. De laatste jaren op de Topsport Talentschool in Groningen. Een fantastische school waar er onderwijs voor jonge topsporters wordt verzorgd.

 

In de zomer van 2017 hebben we toch besloten om het roer om te gooien. Met aandacht voor de omgeving (en de dieren en mensen die daar in leven) wilden we ons eigen bedrijf gaan starten. Mensen een fijne vakantie bieden, lekker eten koken en op zoek gaan naar de beste Portugese wijnen en olijven. En wellicht groeien die olijven gewoon in onze eigen boomgaard.

 

Hobbykok Eva houdt van reizen en heeft al vele landen bezocht. Toen ze op Caribische eiland Bonaire woonde, heeft ze ontdekt hoe gastvrijheid en heerlijk eten mensen kunnen samen brengen. Het draait voornamelijk om passie en liefde. En dat is volop aanwezig op Quinta a Cabra Verde.

 

Rob is de stille kracht die er voor zorgt dat onze quinta net dat beetje specialer is dan andere B&B’s. Hij maakt het mensen graag naar de zin en staat voor iedereen klaar. Hij is een ster in het organiseren en stelt met veel plezier op maat gemaakte arrangementen samen.